Over mij

In 2014 ben ik gestart met mijn eigen kapsalon en beautysalon. Nu ik een prachtig bedrijf heb staan vond ik het tijd om nieuwe dingen uit te gaan proberen. 

Natural Epoxy is opgericht in 2022 om voldoening te halen uit het gene wat echt leuk is. Want hoe leuk is het nou om van jouw hobby, jouw werk te maken! En ik ben nogal uitgebreid met mijn hobby's want ik vond altijd meerdere dingen leuk om te doen. Ik kom vooral tot rust tijdens het maken van Resin Art creaties en het bedrukken van kleding. Hierin kan ik mijn creativiteit kwijt en word ik altijd blij als het eindresultaat er is. Naast de onderzetters en dergelijken maak ik ook gepersonaliseerde producten met de kracht van edelstenen. Dit kan alleen op aanvraag omdat het voor ieder persoon uniek is.

Daarnaast pak ik elke bestelling met veel liefde en plezier in. Heb jij speciale wensen? Ik denk graag met jou mee.

Mijn ambitie is om elke klant 100% tevreden te stellen met zijn aankoop. Vind jij dat er verbeterpunten zijn? Laat het mij dan gerust weten. Ik hecht veel waarde aan feedback en streef naar de beste kwaliteit en service. Ook als je tevreden bent vind ik dit leuk om te weten en waardeer ik het enorm wanneer je een review achterlaat